Avond4daagse Home Edition

De Avond4daagse gaat dóór! 

Ook nu onze vertrouwde Avond4daagse niet door kan gaan, ben je met Avond4daagse – Home Edition verzekerd van veel wandelplezier. Je vertrekt lekker vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes via de app van eRoutes. En *nieuw dit jaar* met die app wordt je tijdens de wandeling verrast met leuke berichten! Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben? 

Met de Home Edition biedt de landelijke Avond4daagse iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Want we houden ons natuurlijk wel aan de RIVM richtlijnen.

De Avond4daagse Home Edition is verlengd tot 31 juli 2021.
Je kunt de vier dagen lopen in de periode tot 31 juli 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Hoe meld ik mij aan voor Avond4daagse – Home Edition? 

Vanaf 29 maart kun je jezelf aanmelden bij eRoutes. Na aanmelding krijg je als deelnemer toegang tot de daarvoor speciaal ontwikkelde app. Deze app maakt routes vanaf een door jou te bepalen adres en door jou te bepalen afstand die je wilt lopen. Je kunt kiezen tussen 2,5 – 5 of 10 km. Als je binnen 2 weken de 4 routes hebt gelopen, geeft de app automatisch een seintje dat je de vierdaagse hebt volbracht en een medaille hebt verdiend. Wij zorgen dan dat die medaille bij jouw thuis wordt afgeleverd.

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,50 per wandelaar -inclusief medaille- en die betaal je aan de landelijke wandelbond KNWB. Zij zijn de organisatoren en hebben alle kosten van de digitale editie 2021 in deze prijs meegenomen. 

We vinden het jammer dat we onze eigen Avond4daagse niet kunnen organiseren. Met z’n allen samen lopen is toch  veel gezelliger. Wel hopen we dat veel wandelaars aan deze alternatieve versie van de Avond4daagse gaan deelnemen en dat we elkaar volgend jaar weer in goede gezondheid bij de Vlashoeve in Zeeland kunnen begroeten.

Groetjes,
Avond4daagse Zeeland