Inschrijven groepen

De online-inschrijving is gesloten.

Inschrijven kan natuurlijk nog wel op dinsdag 29 mei, bij de start- en finishplaats De Vlashoeve aan de Puttelaar in Zeeland. Of download het inschrijfformulier.

Wandel met een groep en maak kans op een leuk aandenken!

Als je met een groepje loopt (minimaal 5 personen incl. begeleiding) maak je kans op de wisseltrofee “de wandelstok” en een mooi aandenken. Hoe kun je die winnen? Bijvoorbeeld door dezelfde kleur kleding te dragen, eigen shirtjes te maken, als groep bij elkaar lopen, gezellig zingend de kilometers maken, enz. Een anonieme jury beoordeelt de groepen.

Er is een prijs voor de beste 5km en 10km groep. De begeleiding van een groep met kinderen van 12 jaar en jonger moet minimaal 16 jaar oud zijn en dient ook voor deze avond4daagse ingeschreven te zijn.
De deelnamekosten zijn € 5,- per persoon inclusief medaille of € 4,- per persoon zonder medaille.

Groepen die vooraf al willen inschrijven, kunnen hier het inschrijfformulier (pdf) downloaden. Maar je kunt je ook als groep online inschrijven via onderstaand formulier. Let op dat alle gegevens van de contactpersoon, wandelaars en begeleiding ingevuld zijn. Je ontvangt per mail een bevestiging.

Let op!! Met het inschrijven gaat u akkoord met het maken van groepsfoto’s die op de site geplaats kunnen worden.