Inschrijven: individueel

Online-inschrijven is niet meer mogelijk

Dit jaar is het ook mogelijk om je vantevoren digitaal in te schrijven voor de Avond4daagse.
Op de eerste wandeldag, dinsdag vanaf 18.00 uur, ligt de ingevulde wandelkaart dan op de Vlashoeve klaar, wat tot kortere wachttijden zal leiden.

Je kan via deze digitale weg maximaal 1 wandelaar per kaart inschrijven.
Kinderen van 12 jaar en jonger moeten onder begeleiding lopen van een wandelaar die minimaal 16 jaar oud is. Deze begeleider/ouder dient ook als wandelaar van deze Avond4daagse ingeschreven te zijn.

Groepen
Ook de wandelaars die in een groep meelopen kunnen zich vooraf individueel inschrijven. Zij halen dan op de startavond geen wandelkaart op, maar gebruiken hun inschrijfnummer op het inschrijfformulier voor de groep. Zij betalen dan tegelijk met de rest van de groep. Groepen kunnen zich hier inschrijven.

Inschrijfnummer
Na het digitale inschrijven ontvang jeune bevestigingsmail. Op naam kun je op de startdag jouw wandelkaart ophalen -of aansluiten bij je groep- tegen contante betaling van de deelnamekosten: € 4,- per persoon.

Maximaal 1 persoon per digitale inschrijving. Voor meer personen kun je het formulier meerdere keren invullen.

Na inschrijving ontvang je (na enige tijd) een mail met de bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, laat het ons weten via info@avond4daagsezeeland.nl. Alvast bedankt.