Inschrijven: individueel

De online-inschrijving is gesloten.

Inschrijven kan natuurlijk nog wel op dinsdag 29 mei, bij de start- en finishplaats De Vlashoeve aan de Puttelaar in Zeeland.

——————–

Dit jaar is het ook mogelijk om je vantevoren digitaal in te schrijven voor de Avond4daagse.
Op dinsdag 29 mei, vanaf 18.00 uur, ligt de ingevulde wandelkaart dan op de Vlashoeve klaar, wat tot kortere wachttijden zal leiden.

Je kan via deze digitale weg maximaal 1 wandelaar per kaart inschrijven.
Kinderen van 12 jaar en jonger moeten onder begeleiding lopen van een wandelaar die minimaal 16 jaar oud is. Deze begeleider/ouder dient ook als wandelaar van deze Avond4daagse ingeschreven te zijn.

Groepen
Ook de wandelaars die in een groep meelopen kunnen zich vooraf individueel inschrijven. Zij halen dan op de startavond geen wandelkaart op, maar gebruiken hun inschrijfnummer op het inschrijfformulier voor de groep. Zij betalen dan tegelijk met de rest van de groep. Groepen kunnen zich hier inschrijven.

Inschrijfnummer
Na het digitale inschrijven ontvang je direct per mail het inschrijfnummer. Met dit inschrijfnummer kun je op de startdag jouw wandelkaart ophalen -of aansluiten bij je groep- tegen contante betaling van de deelnamekosten: € 5,- per persoon inclusief medaille of € 4,- per persoon zonder medaille.